LG prezintă phabletul Optimus G Pro, cu ecran de 5.5 inch cu sticla curbată

Autor:  | Publicat în:  LG 1.455 ori
<b>LG prezintă phabletul Optimus G Pro, cu ecran de 5.5 inch cu sticla curbată</b>LG Optimus G Pro a mai ajuns pe web în ultimele zile, prin tot soiul de scurgeri de informații, fotografii hands on și altele, dar astăzi LG a decis să prezinte oficial designul acestui terminal. Astfel, noul model devine oficial fără a avea parte...

LG Optimus G Pro a mai ajuns pe web în ultimele zile, prin tot soiul de scurgeri de informații, fotografii hands on și altele, dar astăzi LG a decis să prezinte oficial designul acestui terminal. Astfel, noul model devine oficial fără a avea parte de vreo lansare clară a versiunii internaționale, pe care probabil o vom vedea la MWC 2013.

Un fapt interesant de menționat e că în Japonia LG Optimus G Pro e disponibil cu ecran de 5 inch, fiind un smartphone și nu phablet. în fine, versiunea internațională aduce un ecran de 5.5 inch Full HD cu sticla curbată, iar LG Optimus G Pro va fi disponibil pe negru și alb, având în partea din spate o textură care amintește de Nexus 4 și un design al camerei care amintește de HTC One X. LG afirma că sticla curbată din partea frontală produce un efect 2.5D, adică aproape 3D.

LG prezintă phabletul Optimus G Pro, cu ecran de 5.5 inch cu sticla curbată

Dotările acesui model includ un procesor quad core Snapdragon S4 Pro, 2 GB RAM, camera de 13 megapixeli și se pare că deja în ziua de azi acesta a devenit standardul pentru telefoane. Toate par scoase din aceeași matriță, de vreme ce de la ASUS PadFone și Nexus 4 încoace noile modele au avut mereu 2 GB RAM, CPU quad core Qualcomm și camera de 8 sau 13 MP. Cine mai iese în evidență prin dotări în acest caz?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×