HTC Dream, telefonul Android se vinde din 17 septembrie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.235 ori
<b>HTC Dream, telefonul Android se vinde din 17 septembrie</b>Internetul este plin cu stiri despre Google Android recent, in special datorita proaspetei aprobari FCC a terminalului HTC Dream, primul care va sosi dotat cu celebrul OS. Iata ca aflam si o presupusa data a lansarii prin T-Mobile a lui HTC Dream, 17...

Internetul este plin cu stiri despre Google Android recent, in special datorita proaspetei aprobari FCC a terminalului HTC Dream, primul care va sosi dotat cu celebrul OS. Iata ca aflam si o presupusa data a lansarii prin T-Mobile a lui HTC Dream, 17 septembrie.

Oferta este una promotionala, fiind disponibila in cadrul unui eveniment special, iar clientii pot achizitiona handsetul prin acest proces de pre-vanzare. Se pare ca terminalul va costa doar 150 de dolari pentru abonatii T-Mobile, dar el va atinge si pretul de 390 de dolari, atunci cand va fi disponibil pentru publicul de masa.

Telefonul va purta numele de cod G1 si va semana cu terminalul pe care il admiram in clipurile precedente care prezentau functiile lui Google Android. Astfel, HTC Dream va fi dotat cu o tastatura glisanta QWERTY, suport 3G, display touchscreen si o camera de 3 megapixeli. Handsetul va sosi cu un abonament date oferit de T-Mobile si va fi disponibil in variante de culoare alba, neagra sau maro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×