Windows 7 prezentat publicului in septembrie

1.184 ori
<b>Windows 7 prezentat publicului in septembrie</b>Windows 7 este probabil cel mai asteptat OS din istoria Microsoft, dupa ce Vista a fost o dezamagire clara, in ciuda proiectului Mojave si a prejudecatilor gresite ale publicului. Se pare ca o parte din functiile noului sistem de operare vor fi prezentate...

Windows 7 este probabil cel mai asteptat OS din istoria Microsoft, dupa ce Vista a fost o dezamagire clara, in ciuda proiectului Mojave si a prejudecatilor gresite ale publicului. Se pare ca o parte din functiile noului sistem de operare vor fi prezentate luna viitoare, in cadrul unui eveniment organizat de Microsoft.

Windows 7 va fi prezentat publicului intr-o conferinta din luna septembrie si trebuie sa va reamintim ca va mai dura cel putin un an si jumatate pana ce OS-ul va fi lansat oficial de catre gigantul software. Deocamdata stim ca sistemul de operare soseste cu suport multi-touch si va fi bazat pe kernelul lui Windows Server 2008.

Vesti bune, daca ne gandim ca acesta este probabil cel mai apreciat produs Microsoft la ora actuala, asta daca nu punem la socoteala Xbox-urile. Finalul lui 2008 este mai ocupat ca oricand, pentru fanii tehnologiei moderne, care vor asista la lansarea lui HTC Dream, a lui Sony Ericsson XPERIA X1, prezentarea lui Windows 7 si probabil si la aparitia lui Nokia Tube.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×