Apple lanseaza iPhone OS 2.0.2 prin iTunes

1.032 ori
<b>Apple lanseaza iPhone OS 2.0.2 prin iTunes</b>Nici nu fusese OS-ul 2.0.1 bine lansat si deja Apple ofera un update al acestuia, sub forma versiunii 2.0.2, disponibila prin iTunes. Si asta in vreme ce de abia fusese lansata si varianta "sparta" a lui 2.0.1, Pwnage Tool 2.0.2. iPhone OS 2.0.2 nu este...

Nici nu fusese OS-ul 2.0.1 bine lansat si deja Apple ofera un update al acestuia, sub forma versiunii 2.0.2, disponibila prin iTunes. Si asta in vreme ce de abia fusese lansata si varianta "sparta" a lui 2.0.1, Pwnage Tool 2.0.2.

iPhone OS 2.0.2 nu este suportat oficial de catre PwnageTool 2.0.2, astfel ca va trebui sa asteptati ca hackerii de la DevTeam sa anunte acest update de compatibilitate inainte de a efectua un jailbreak. Ce aduce nou OS-ul oferit de Apple? Versiunea 2.0.2 soseste cu un firmware care, conform hackerilor ar putea distruge orice solutie viitoare de deblocare a SIM-ului lui iPhone 3G.

Astfel, este posibil ca daca va updatati iPhone-ul 3G astazi, fara a efectua un proces de jailbreak, sa fiti posesorul unui terminal nedeblocabil. Revenind la noul OS oficial, observam ca Apple listeaza printre functiile sale si rezolvari ale unor buguri, dar foarte vag. Totusi, exista utilizatori care afirma ca web browsingul este in mod clar imbunatatit, lagul prezent la scriere a disparut iar trecerea de la lista de melodii la CoverFlow a fost updatata.

Ramane de vazut daca OS-ul 2.0.2 rezolva si presanta problema a semnalului 3G pe noul iPhone, de vreme ce la fiecare lansare de OS ne asteptam ca acesta sa fie principala functie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×