HTC Dream trece testele FCC, telefonul Android gata de lansare

1.113 ori
<b>HTC Dream trece testele FCC, telefonul Android gata de lansare</b>Dupa ce am asteptat un semn ca telefonul HTC Dream ar sosi in curand, iata ca asa zisul telefon Google a primit aprobarea FCC si este oficial gata de lansare. Totul este acum doar o chestiune de marketing si de softuri aflate in faza de beta testing....

Dupa ce am asteptat un semn ca telefonul HTC Dream ar sosi in curand, iata ca asa zisul telefon Google a primit aprobarea FCC si este oficial gata de lansare. Totul este acum doar o chestiune de marketing si de softuri aflate in faza de beta testing.

Aflam ca acest model de handset HTC dotat cu Android soseste cu WiFi 802.11 b/g, un mecanism stil joystick circulat pentru control si Bluetooth 2.0 + EDR. In plus, HTC Dream va opera in retele GSM/GPRS/EDGE (850/1900) si WCDMA (1700), ultima fiind frecventa preferata a celor de la T-Mobile pentru serviciile 3G.

Ultimele zvonuri dadeau drept sigura lansarea lui HTC Dream in octombrie, dupa anuntarea sa oficiala in septembrie, dar ramane de vazut cat de repede se vor misca cei de la HTC, Google si T-Mobile. Primii si-au facut in mare parte treaba, ramane acum ca T-Mobile sa inceapa promovarea si sa incropeasca o superoferta irezistibila pentru "Android Phone".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×