HTC Droid DNA versus LG Optimus G: o comparație a flagship-urilor (Video)

1.861 ori
<b>HTC Droid DNA versus LG Optimus G: o comparație a flagship-urilor (Video)</b>Cei de la Pocketnow.com au realizat o comparație interesantă între flagship-urile Android ale momentului: HTC Droid DNA și LG Optimus G. Ambele sunt arătoase și pe ambele le vom vedea împărțindu-și preferințele publicului pasionat de Android,...

Cei de la Pocketnow.com au realizat o comparație interesantă între flagship-urile Android ale momentului: HTC Droid DNA și LG Optimus G. Ambele sunt arătoase și pe ambele le vom vedea împărțindu-și preferințele publicului pasionat de Android, cel puțin până apare Samsung Galaxy S IV.

Droid DNA are un mic avantaj prin faptul că e rezistent la apă, în vreme ce LG Optimus G are un avantaj important la capitolul spațiu de stocare. Astfel, Optimus G oferă 32 GB față de HTC Droid DNA, care oferă doar 16 GB. E drept că smartphone-urile au și multe elemente în comun, având aproape aceeași greutate (138 grame versus 145 grame), 2 GB RAM și procesoare quad core. La ecrane avantajul e de partea lui HTC Droid DNA, cu diagonală de 5 inch și rezoluție 1080p, față de ecranul de 4.7 inch și resolutie 768p a lui Optimus G.

Ambele telefoane oferă suporta LTE și aceste modele nu sunt foarte diferite nici la capitolul baterie, unde HTC Droid DNA vine cu o baterie de 2020 mAh, iar LG Optimus G dispune de o baterie de 2100 mAh. în alte țări HTC Droid DNA costa cam cu 50 de dolari mai mult și din primele review-uri a fost foarte criticat la capitolul baterie, plus diagonală prea mare. Voi ce model preferați și de ce?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×