HTC Droid DNA versus LG Optimus G: o comparație a flagship-urilor (Video)

1.846 ori
<b>HTC Droid DNA versus LG Optimus G: o comparație a flagship-urilor (Video)</b>Cei de la Pocketnow.com au realizat o comparație interesantă între flagship-urile Android ale momentului: HTC Droid DNA și LG Optimus G. Ambele sunt arătoase și pe ambele le vom vedea împărțindu-și preferințele publicului pasionat de Android,...

Cei de la Pocketnow.com au realizat o comparație interesantă între flagship-urile Android ale momentului: HTC Droid DNA și LG Optimus G. Ambele sunt arătoase și pe ambele le vom vedea împărțindu-și preferințele publicului pasionat de Android, cel puțin până apare Samsung Galaxy S IV.

Droid DNA are un mic avantaj prin faptul că e rezistent la apă, în vreme ce LG Optimus G are un avantaj important la capitolul spațiu de stocare. Astfel, Optimus G oferă 32 GB față de HTC Droid DNA, care oferă doar 16 GB. E drept că smartphone-urile au și multe elemente în comun, având aproape aceeași greutate (138 grame versus 145 grame), 2 GB RAM și procesoare quad core. La ecrane avantajul e de partea lui HTC Droid DNA, cu diagonală de 5 inch și rezoluție 1080p, față de ecranul de 4.7 inch și resolutie 768p a lui Optimus G.

Ambele telefoane oferă suporta LTE și aceste modele nu sunt foarte diferite nici la capitolul baterie, unde HTC Droid DNA vine cu o baterie de 2020 mAh, iar LG Optimus G dispune de o baterie de 2100 mAh. în alte țări HTC Droid DNA costa cam cu 50 de dolari mai mult și din primele review-uri a fost foarte criticat la capitolul baterie, plus diagonală prea mare. Voi ce model preferați și de ce?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×