HTC Dual SIM!? Se poate, doar În China - iată modelul HTC Wind T328w cu Android 4.0

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.496 ori
<b>HTC Dual SIM!? Se poate, doar În China - iată modelul HTC Wind T328w cu Android 4.0</b>Dacă e vreun loc în lume în care mă aștept să găsesc un HTC dual SIM sau alt brand de telefoane celebru cu două sloturi SIM, atunci acela e China. Ei bine da, există un HTC dual SIM, modelul Wind T328w, care rulează chiar Android 4.0 ICS, o...

Dacă e vreun loc în lume în care mă aștept să găsesc un HTC dual SIM sau alt brand de telefoane celebru cu două sloturi SIM, atunci acela e China. Ei bine da, există un HTC dual SIM, modelul Wind T328w, care rulează chiar Android 4.0 ICS, o realizare în ziua de azi, când handseturi de top încă așteaptă acest update.

Raritatea HTC amintește că design de HTC One S, dar este puțin mai mic ca dimensiuni. Dotările sale includ un display Super LCD WVGA de 4 inch, interfața HTC Sense 4.0, WiFi, Bluetooth 3.0, Beats Audio și o cameră de 5 megapixeli. Sub carcasa se ascunde un procesor single core de 1 GHz, însoțit de 4 GB memorie internă, slot microSD, 512 MB RAM și o baterie de 1650 mAh. Aceste dotări nu sună absolut deloc rău, poate în afară de procesor și RAM, dar la un preț bun le-am tolera și pe acestea.

HTC Dual SIM!? Se poate, doar În China - iată modelul HTC Wind T328w cu Android 4.0

Cei de la ePrice afirmă că handsetul costa cam 2.000 de yuan, adică echivalentul a 240 de euro, ceea ce ar submina foarte mult viitoarele telefoane Windows Phone cu preț accesibil în Europa. Imaginați-vă un astfel de HTC dual SIM la noi în țară și ați spune adio imediat telefoanelor Samsung dual SIM sau celor Allview cu Android și 2 sloturi SIM. HAndsetul mai are și numele comercial de HTC Wind și sunt tare curios dacă va veni și în Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×