Angry Birds Space - 10 milioane de descărcări În trei zile

1.294 ori
<b>Angry Birds Space - 10 milioane de descărcări În trei zile</b>Se pare că Rovio a dat lovitura cu cel mai nou titlu din seria Angry Birds. Se numește destul de simplu - Angry Birds Space și a atins 10 milioane de descărcări în doar trei zile. Jocul poate fi instalat pe telefoanele Android sau pe iPhone și...

Se pare că Rovio a dat lovitura cu cel mai nou titlu din seria Angry Birds. Se numește destul de simplu - Angry Birds Space și a atins 10 milioane de descărcări în doar trei zile. Jocul poate fi instalat pe telefoanele Android sau pe iPhone și iPad.

Telefoanele cu Windows Phone nu au primit o versiune a Angry Birds Space și s-a întâmplat ceva ciuda. Inițial s-a spus că Rovio nu va porta jocul și în Windows Phone 7 Marketplace, dar se pare că s-au dat niște mailuri sau telefoane și Rovio a spus în cursul zilei de astăzi că și WP7 Marketplace va primi Angry Birds Space.

Am instalat jocul și este interesant. Este ușor diferit de celelalte versiuni ale Angry Birds. Trebuie să ai în vedere și gravitația sau imponderabilitate. Sunt câteva add-on-uri interesante și mai bine vă las să-l testați singuri, dacă nu vă numărați printre cei care l-au descărcat.

Rovio are de gând să mai lanseze încă 4 jocuri în 2012. Nu vor să se bazeze doar pe Angry Birds ca până acum. Se spunea la un moment dat că reușiseră să câștige 1 milion de dolari pe lună prin intermediul reclamelor rulate pe Android - o metodă de monetizare mai bună decât plata la achiziția jocului cum se face în App Store. Am observat că poate fi jucat și pe MacBook - 3.99 euro, iar în Android este free.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×