Nokia Belle FP2 apare În primele teste

978 ori
<b>Nokia Belle FP2 apare În primele teste</b>Știți că vechiul sistem de operare al Nokia - Symbian - a fost rebranduit în Nokia O.S. și a ajuns la versiunea Belle. Este promis un pachet software denumit Belle FP1. Totuși, se pare că se află în dezvoltare și Belle FP2. &nbsp; Revenim la...

Știți că vechiul sistem de operare al Nokia - Symbian - a fost rebranduit în Nokia O.S. și a ajuns la versiunea Belle. Este promis un pachet software denumit Belle FP1. Totuși, se pare că se află în dezvoltare și Belle FP2.

Revenim la Nokia Belle FP1 ce va însoți Nokia 808 Pure View și ulterior va ajunge a fi disponibil pe Nokia 701, 700 și 603. Telefonul de pe care s-a făcut testul pentru HTML5 cu Belle FP2 era un Nokia 701.

Este interesant și rezulatul pe care l-a scos Belle FP2 în comparație cu alte sistem de operare mobile: Android, iOS, Windows Phone. Lista completă cu rezultatele este la sursă. Observați ce valoare scoate Tizen OS - ce va fi promovat de Samsung și LG ca un fel de răspuns sud-coreean la Android, iOS și Windows Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×