HTC duce lipsă de procesoare Qualcomm Snapdragon S4?

1.111 ori
<b>HTC duce lipsă de procesoare Qualcomm Snapdragon S4?</b>Qualcomm se pare că nu face față la cererile legate de Snapdragon S4. Acest procesor este cerut mult mai ales pentru telefoanele cu conectivitate 4G, Tegra 3 nu suportă LTE. De aceea în unele state se vinde HTC One XL care are Snapdragon S4 ca și...

Qualcomm se pare că nu face față la cererile legate de Snapdragon S4. Acest procesor este cerut mult mai ales pentru telefoanele cu conectivitate 4G, Tegra 3 nu suportă LTE. De aceea în unele state se vinde HTC One XL care are Snapdragon S4 ca și HTC One S.

HTC a lansat One S în Taiwan cu Qualcomm Snapdragon S3 - procesor din 2011 - la o frecevneță superioară de 1.7 GHz. Ei spun că autonomia și performanțele nu sunt afectate de overclock.

în China și-a făcut debutul HTC One X tot cu Snapdragon S3, dar la 1.5 GHz și nu la 1.7 GHz ca One S din Taiwan. Qualcomm nu are linii de producție suficiente pentru S4 și țin minte că și ASUS a primit la Padfone un număr cu 50% mai mic de procesoare în aprilie și mai 2012 decât cele pe care le comandaseră, ceea ce a făcut să întârzie lansarea telefonului în diferite state printre care și România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×