HTC One S lansat În Taiwan cu un procesor dual-core la 1.7 GHz

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.556 ori
<b>HTC One S lansat În Taiwan cu un procesor dual-core la 1.7 GHz</b>HTC One S s-a bucurat de numeroase aprecieri la nivel internațional în cadrul recenziilor făcute pe blogurile de tehnologie. Majoritatea au rămas impresionați de performanțele procesorului dual-core furnizat de către Qualcomm, unul cu o...

HTC One S s-a bucurat de numeroase aprecieri la nivel internațional în cadrul recenziilor făcute pe blogurile de tehnologie. Majoritatea au rămas impresionați de performanțele procesorului dual-core furnizat de către Qualcomm, unul cu o arhitectură nouă - MSM8960 Snapdragon S4 la 1.5 GHz.

Tocmai ce a fost prezentat și HTC One S pentru Taiwan - piața lor de acasă, dar uite că nu au pus Qualcomm MSM8960 Krait la 1.5 GHz ci mai vechiul Qualcomm MSM8260 la o frecvență de 1.7 GHz împreună cu Adreno 220 GPU față de Adreno 225 GPU.

Motivația ar fi legată de faptul că Qualcomm nu furnizează suficiente procesoare Snapdragon S4 față de cererea existentă în piață. Au fost și făcute o serie de teste de benchmark pe noul HTC One S și rezultatele au fost apropiate de cele înregistrate cu Snapdragon S4. Restul specificațiile sunt nealterate: ecran Super AMOLED de 4.3 inch cu rezoluție qHD de 540x960 pixeli, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare.

Preț HTC One S în magazinele online:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×