Pyramid Research: 830.000 de telefoane LTE În România până În 2017

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.233 ori
<b>Pyramid Research: 830.000 de telefoane LTE În România până În 2017</b>Spun de la început că mi se pare o variantă fantezistă. în primul rând că noi nu avem nicio rețea LTE și niciun operator de telefonie nu a anunțat planurile sale de a trece pe 4G / LTE într-un timp prea apropiat. Orange, Vodafone, Cosmote sau...

Spun de la început că mi se pare o variantă fantezistă. în primul rând că noi nu avem nicio rețea LTE și niciun operator de telefonie nu a anunțat planurile sale de a trece pe 4G / LTE într-un timp prea apropiat. Orange, Vodafone, Cosmote sau RCS&RDS trag tare ca să monetizeze licențele 3G pe care le au în custodie.

Studiul respectiv realizat de către Pyramid Research spune că din 2014 am trece pe LTE și vor ajunge la 830.000 de abonați până în 2017. Orange a primit o licență LTE, dar doar una de test și nu finală.

Ce ne spune Olena Kaplan, analist al Pyramid Research: 4G reprezintă o oportunitate pentru operatori de telefonie mobilă de a intra în competiție cu operatori de servicii de date și asta pentru că le permite să ajungă mai repde în diferite zone ale țării unde conexiunile broadband de cablu lipsesc.

Să trecem așa repede spre 4G?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×