HTC Edge, primul telefon quad core al companiei rebranduit În HTC Endeavor

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.341 ori
<b>HTC Edge, primul telefon quad core al companiei rebranduit În HTC Endeavor</b>Pe ultima sută de metri înainte de MWC 2012, eveniment la care vom participa și noi au loc ultimele finisaje și rebranduiri ale produselor pe care le vom vedea în Barcelona. Printre acestea se număra cel puțin un telefon HTC, cum ar fi modelul...

Pe ultima sută de metri înainte de MWC 2012, eveniment la care vom participa și noi au loc ultimele finisaje și rebranduiri ale produselor pe care le vom vedea în Barcelona. Printre acestea se număra cel puțin un telefon HTC, cum ar fi modelul Edge, care tocmai a fost rebranduit în HTC Endeavor.

Despre acest device aflam încă de la finalul anului trecut și avem și imaginea scăpată de mai jos pentru a ne orienta cu privire la noul venit. Endeavor rămâne totuși doar un nume de cod și se pare că smartphone-ul quad core va fi vândut în magazine sub denumirea de HTC Supreme. El va veni dotat cu un display 720p de 4.7 inch și un procesor quad core Nvidia Tegra 3. Restul dotărilor sunt necunoscute, dar presupun că includ măcar o cameră de 8 megapixeli, NFC, cameră frontală performantă, măcar 16 GB memorie internă și 1 GB RAM.

Se zvonește că HTC ar mai avea un model quad core de prezentat și chiar și o tabletă cu un astfel de procesor, dar mai multe detalii vom putea afla doar în zilele ce preced MWC 2012, când scurgerile de informații abundă. Sunt curios să îl văd și pe HTC Ville, acel model ultrasubțire care în sfârșit face HTC să conteze pe piața terminalelor cu talie de dimensiuni scăzute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×