iPhone 6 cu ecran holografic 3D și control optic... și un iPhone 5 tot cu ecran 3D! (Concept)

2.510 ori
<b>iPhone 6 cu ecran holografic 3D și control optic... și un iPhone 5 tot cu ecran 3D! (Concept)</b>în lipsa unor imagini credibile cu iPhone 5 ne vom mulțumi și cu designuri și concepte, precum sunt cele de mai jos. Primul este și cel mai special, un iPhone 6 futurist, creație a lui Chris Youn, același artist care e și autorul lui iPhone 5 din...

în lipsa unor imagini credibile cu iPhone 5 ne vom mulțumi și cu designuri și concepte, precum sunt cele de mai jos. Primul este și cel mai special, un iPhone 6 futurist, creație a lui Chris Youn, același artist care e și autorul lui iPhone 5 din imaginea de mai jos.

iPhone 6 este în acest caz un smartphone 3D cu grafică holografică, comandă vocală și control prin mișcările ochilor utilizatorilor. Handsetul își bazează interacțiunea cu utilizatorul pe sunet 3D și holograme 3D, iar dotările sale includ un display Super AMOLED Plus de 4.3 inch cu formă curbată, un profil subțire de doar 8.49 mm și interfața... TouchWiz 3D. E ironic să vedem o interfață specifică Samsung pe un iPhone, dar orice e posibil în lumea conceptelor, nu-i așa? Procesorul acestui device este un dual core de 2GHz, conform celor care au descoperit acest design.

Același Chris Youn și-a imaginat și un iPhone 5 precum cel de mai jos, unul dotat cu ecran touch Crystal 3D, o cameră de 16 megapixeli și o tehnologie Bluetooth ultrarapidă. Mai avem la dispoziție și un procesor de 2.6 GHz, și o baterie care poate furniza 24 de ore de playback video. Observați că acest telefon concept vine cu margini rotunjite și un set de difuzoare accesoriu foarte interesante. Credeți că vreunul din viitoarele iPhone-uri va arăta precum aceste concepte?

iPhone 6 cu ecran holografic 3D și control optic... și un iPhone 5 tot cu ecran 3D! (Concept)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×