iPhone 6 cu ecran holografic 3D și control optic... și un iPhone 5 tot cu ecran 3D! (Concept)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.440 ori
<b>iPhone 6 cu ecran holografic 3D și control optic... și un iPhone 5 tot cu ecran 3D! (Concept)</b>în lipsa unor imagini credibile cu iPhone 5 ne vom mulțumi și cu designuri și concepte, precum sunt cele de mai jos. Primul este și cel mai special, un iPhone 6 futurist, creație a lui Chris Youn, același artist care e și autorul lui iPhone 5 din...

în lipsa unor imagini credibile cu iPhone 5 ne vom mulțumi și cu designuri și concepte, precum sunt cele de mai jos. Primul este și cel mai special, un iPhone 6 futurist, creație a lui Chris Youn, același artist care e și autorul lui iPhone 5 din imaginea de mai jos.

iPhone 6 este în acest caz un smartphone 3D cu grafică holografică, comandă vocală și control prin mișcările ochilor utilizatorilor. Handsetul își bazează interacțiunea cu utilizatorul pe sunet 3D și holograme 3D, iar dotările sale includ un display Super AMOLED Plus de 4.3 inch cu formă curbată, un profil subțire de doar 8.49 mm și interfața... TouchWiz 3D. E ironic să vedem o interfață specifică Samsung pe un iPhone, dar orice e posibil în lumea conceptelor, nu-i așa? Procesorul acestui device este un dual core de 2GHz, conform celor care au descoperit acest design.

Același Chris Youn și-a imaginat și un iPhone 5 precum cel de mai jos, unul dotat cu ecran touch Crystal 3D, o cameră de 16 megapixeli și o tehnologie Bluetooth ultrarapidă. Mai avem la dispoziție și un procesor de 2.6 GHz, și o baterie care poate furniza 24 de ore de playback video. Observați că acest telefon concept vine cu margini rotunjite și un set de difuzoare accesoriu foarte interesante. Credeți că vreunul din viitoarele iPhone-uri va arăta precum aceste concepte?

iPhone 6 cu ecran holografic 3D și control optic... și un iPhone 5 tot cu ecran 3D! (Concept)

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×