HTC Pico vine cu misterioasa interfață HTC Sense Zero, special pentru domnișoare

1.558 ori
<b>HTC Pico vine cu misterioasa interfață HTC Sense Zero, special pentru domnișoare</b>Mai țineți minte întreaga poveste cu implementarea lui Gingerbread pe HTC Desire? Ei bine, aflasem la un moment dat ca HTC ar putea pregăti o variantă light a interfatei HTC Sense, care să ruleze pe telefoane mai vechi. Să fie acesta UI-ul HTC...

Mai țineți minte întreaga poveste cu implementarea lui Gingerbread pe HTC Desire? Ei bine, aflasem la un moment dat ca HTC ar putea pregăti o variantă light a interfatei HTC Sense, care să ruleze pe telefoane mai vechi. Să fie acesta UI-ul HTC Sense Zero, pe care l-am descoperit pe lista de specificații a telefonului HTC Pico.

Acest device și-a mai făcut apariția pe web cu câteva zile în urmă, dezvăluindu-și carcasa colorată și probabil dispusă la schimbări cu accesorii de toate culorile. Vă reamintim că Pico este un telefon destinat publicului feminin, iar ce face unică această scăpare este faptul că acum avem și o listă de specificații asociată cu acest device.

Practic, acest telefon este un Wildfire S cu un design diferit, astfel că vine cu un procesor de 600 MHz, 384 MB RAM, Android 2.3 Gingerbread, o cameră de 5 megapixeli și o baterie Li-Ion de 1230 mAh. HTC Pico operează în benzi 3G de 900/2100 MHz, ceea ce înseamnă că l-am putea vedea doar în Europa și Asia, cel puțin pentru început.

Mai aflăm și că HTC Pico măsoară 12.8 în grosime și vine cu un ecran TFT de 3.2 inchi, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli, 512 MB ROM, WiFi și un card de 2 GB microSD la pachet.

HTC Pico vine cu misterioasa interfață HTC Sense Zero, special pentru domnișoare

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×