HTC EVO 3D, primul telefon cu ecran tridimensional și procesor dual core al celor de la HTC

1.790 ori
<b>HTC EVO 3D, primul telefon cu ecran tridimensional și procesor dual core al celor de la HTC</b>Dacă noile terminale HTC de la Mobile World Congress nu au fost chiar atât de impresionante ca și cele ale rivalilor companiei taiwaneze, ei bine HTC se revanșează la CTIA 2011. Acest eveniment debutează astăzi în Orlando, SUA și va include,...

Dacă noile terminale HTC de la Mobile World Congress nu au fost chiar atât de impresionante ca și cele ale rivalilor companiei taiwaneze, ei bine HTC se revanșează la CTIA 2011. Acest eveniment debutează astăzi în Orlando, SUA și va include, printre altele și prezentarea primului telefon 3D cu procesor dual core al producătorului asiatic: HTC EVO 3D.

în doar câteva ore terminalul va fi confirmat oficial, dar până atunci am descoperit lista sa de specificații publicată pe web. HTC EVO 3D este urmașul lui HTC EVO 4G, handset care a atins popularitatea în Statele Unite încă de anul trecut. Nou-venitul folosește un procesor dual core de 1.2 GHz (Qualcomm MSM8660), iar dotările sale includ un display qHD de 4.3 inchi, cu suport pentru rezoluție de 960 x 540 pixeli.

în plus, handsetul vine cu camere duale de 5 megapixeli în partea din spate și suportă vizualizare a conținuturilor 3D în 720p. De asemenea, HTC EVO 3D este capabil de playback 2D 1080p. Produsul va fi însoțit de o nouă tableta HTC, EVO View, care ar putea fi de fapt un model Flyer rebranduit, dar asta vom afla peste câteva ore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×