HTC EVO 3D - recenzia telefonului 3D inaugural pentru producătorul taiwanez (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.816 ori
<b>HTC EVO 3D - recenzia telefonului 3D inaugural pentru producătorul taiwanez (Video)</b>De vreme ce telefoanele 3D încep să capteze atenția tot mai multor producători de hardware, HTC a decis să își facă intrarea pe această piață prin modelul HTC EVO 3D. Dintre rivalii săi amintim LG Optimus 3D, care sosește în această...

De vreme ce telefoanele 3D încep să capteze atenția tot mai multor producători de hardware, HTC a decis să își facă intrarea pe această piață prin modelul HTC EVO 3D. Dintre rivalii săi amintim LG Optimus 3D, care sosește în această săptămână în România și un model Sharp AQUOS ajuns recent la FCC. Să vedem cum se descurcă HTC-ul 3D, conform recenziei celor de la Slashgear.

HTC EVO 3D vine cu un display qHD de 4.3 inchi, cu rezoluție de 540 x 960, care ne amintește de ecranul de pe HTC Sensation. Diferența este că acest display poate afișa imagini tridimensionale, fără a necesita ochelari speciali, ceea ce este întotdeauna un plus față de tehnologiile 3D ce necesită ochelari. în ce privește captura 3D, noul HTC folosește două camere de 5 megapixeli în partea din spate, iar pentru videoconvorbiri avem un senzor frontal de 1.3 megapixeli.

HTC EVO 3D - recenzia telefonului 3D inaugural pentru producătorul taiwanez (Video)

Hardware-ul include și un procesor dual core Qualcomm MSM8660, un dual core de 1.2GHz și 1GB RAM, încă o dată un ansamblu similar cu al lui Sensation. Telefonul dispune de un buton care face trecerea de la grafica 2D la cea 3D pentru cei mai tradiționaliști, sau pentru cei care se plictisesc de a treia dimensiune.

EVO 3D rulează Android 2.3 Gingerbread cu interfața HTC Sense 3.0, care niciodată nu a arătat la fel de bine ca pe un ecran 3D. Bateria care face posibile toate aceste tehnologii este o unitate de 1730 mAh, care va oferi utilizatorilor o zi completă de funcționare, conform testerilor de la Slashgear. Aspectul de captură 3D este lăudat de acest site, iar o mostră de filmare HD puteți vedea mai jos. Recenzia completă aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×