HTC face aluzie la revenirea unui telefon clasic; Iată despre ce model ar putea fi vorba!

2.694 ori
<b>HTC face aluzie la revenirea unui telefon clasic; Iată despre ce model ar putea fi vorba!</b>De vreo câţiva ani marile companii producătoare de telefoane se ancorează tot mai mult în trecut. Nokia a lansat vreo 2-3 telefoane vintage refăcute, iar Motorola tocmai a înviat seria RAZR. La un moment dat se zvonea că şi primul iPhone ar primi o ediţie

De vreo câţiva ani marile companii producătoare de telefoane se ancorează tot mai mult în trecut. Nokia a lansat vreo 2-3 telefoane vintage refăcute, iar Motorola tocmai a înviat seria RAZR. La un moment dat se zvonea că şi primul iPhone ar primi o ediţie nouă. HTC o apucă pe aceeaşi rută a nostalgiei, judecând după un tweet recent.

Şeful HTC Creative Labs, Drew Bamford a postat pe Twitter următoarea întrebare: "ce telefon clasic HTC aţi dori să aducem în actualitate cu tehnologia de azi?"

Şeful HTC Creative Labs, Drew Bamford a postat pe Twitter următoarea întrebare: "ce telefon clasic HTC aţi dori să aducem în actualitate cu tehnologia de azi?". Întrebarea ar putea fi un teaser, dar ar putea fi şi doar ipotetică şi atât. Sunt vreo câteva modele care ar merita să fie menţionate de public, de la HTC One M7 şi HTC One M8 la HTC One X, poate şi HTC Touch Diamond. Îmi amintesc că HTC One M7 a luat cea mai apropiată nota de 10 de la Mobilissimo.ro, dacă nu cumva chiar 10.

Şi HTC One M8 a fost apreciat, pentru designul arătos, pe bază de aluminiu şi camera duală care chiar făcea treabă bună la vremea să. Încerca un soi de Bokeh cu mult înainte ca acel concept să devină celebru. Ne mai gândim chiar şi la modele cu Windows Mobile, precum HTC HD2, eventual şi HTC Touch Pro din 2008. În general dacă mă uit la companiile mai sus menţionate, au mers pe ceva cu adevărat vechi şi clasic, deci cred că ar trebui să aibă măcar un deceniu vechime.

Aş paria pe HTC Touch Diamond, care a primit RetroReview de la noi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×