HTC face comenzi de 60 de milioane de telefoane În 2011, de 3 ori mai mult decât În 2010

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.376 ori
<b>HTC face comenzi de 60 de milioane de telefoane În 2011, de 3 ori mai mult decât În 2010</b>2011 se anunță a fi un an ocupat pentru HTC, conform Digitimes, care afirmă că producătorul taiwanez intenționează să comande nu mai puțin de 60 de milioane de handseturi anul viitor. Această comandă ar însemna de 3 ori mai mult decât cea din...

2011 se anunță a fi un an ocupat pentru HTC, conform Digitimes, care afirmă că producătorul taiwanez intenționează să comande nu mai puțin de 60 de milioane de handseturi anul viitor. Această comandă ar însemna de 3 ori mai mult decât cea din acest an, iar oficialii companiei ar fi fost deja informați de colaborarea cu nu mai puțin de 100 de furnizori de componente pentru a atinge scopul propus.

Producătorii de componente au fost avertizați din timp, pentru a nu se confrunta cu vreo criză, precum cea de display-uri Super AMOLED de acum câteva luni. HTC a livrat în jur de 6.4 milioane handseturi în trimestrul 3 al acestui an și va încheia 2010 cu un total de 20 de milioane de terminale livrate, o creștere impresionantă față de 2009.

Anul trecut, taiwanezii au livrat 2.6 milioane de unități în trimestrul 3 și un total de 11.7 milioane pe tot anul. Majoritatea modelelor vândute în 2010 au fost bazate pe Android și includ modele populare precum HTC Droid Incredible, Nexus One sau myTouch 4G. Android va rămâne în continuare dominant în portofoliul HTC și în anul ce urmează, dar Windows Phone își va face cu siguranță simțită prezența.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×