Android 2.3 va sosi pe Samsung Galaxy S, confirmat oficial!

6.256 ori
<b>Android 2.3 va sosi pe Samsung Galaxy S, confirmat oficial!</b>La doar câteva zile după ce Android 2.3 Gingerbread a debutat oficial, aflăm că posesorii de telefoane Samsung Galaxy S ar putea să aibă motive de bucurie în această privință. La această oră, Samsung tocmai a confirmat via twitter că va oferi...

La doar câteva zile după ce Android 2.3 Gingerbread a debutat oficial, aflăm că posesorii de telefoane Samsung Galaxy S ar putea să aibă motive de bucurie în această privință. La această oră, Samsung tocmai a confirmat via twitter că va oferi o actualizare pentru handsetul său.

Lucrurile devin mai frustrante pentru posesorii versiunilor americane de Galaxy S (Fascinate, Vibrant, Captivate și Epic 4G), care rămân deocamdată la Android 2.1 și așteaptă Froyo. E posibil ca Samsung să adopte o strategie agresivă, dorind să vândă urmașul lui Galaxy S și să nu ofere Android 2.3 atât de rapid pe primul model, preferând să vândă un Galaxy S 2 cu Gingerbread preinstalat și apoi să lanseze actualizarea.

în plus, Nexus S poate fi considerat un alt terminal din seria Galaxy, deci un motiv în plus că Galaxy S să aștepte câteva luni bune Gingerbread, în vreme ce vânzările telefoanelor dotate cu noul OS vor crește. Avem totuși încredere în Samsung și în dorința lor de a face experienta clienților lor cât mai plăcută!

Android 2.3 va sosi pe Samsung Galaxy S, confirmat oficial!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×