Android 2.3 va sosi pe Samsung Galaxy S, confirmat oficial!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 6.192 ori
<b>Android 2.3 va sosi pe Samsung Galaxy S, confirmat oficial!</b>La doar câteva zile după ce Android 2.3 Gingerbread a debutat oficial, aflăm că posesorii de telefoane Samsung Galaxy S ar putea să aibă motive de bucurie în această privință. La această oră, Samsung tocmai a confirmat via twitter că va oferi...

La doar câteva zile după ce Android 2.3 Gingerbread a debutat oficial, aflăm că posesorii de telefoane Samsung Galaxy S ar putea să aibă motive de bucurie în această privință. La această oră, Samsung tocmai a confirmat via twitter că va oferi o actualizare pentru handsetul său.

Lucrurile devin mai frustrante pentru posesorii versiunilor americane de Galaxy S (Fascinate, Vibrant, Captivate și Epic 4G), care rămân deocamdată la Android 2.1 și așteaptă Froyo. E posibil ca Samsung să adopte o strategie agresivă, dorind să vândă urmașul lui Galaxy S și să nu ofere Android 2.3 atât de rapid pe primul model, preferând să vândă un Galaxy S 2 cu Gingerbread preinstalat și apoi să lanseze actualizarea.

în plus, Nexus S poate fi considerat un alt terminal din seria Galaxy, deci un motiv în plus că Galaxy S să aștepte câteva luni bune Gingerbread, în vreme ce vânzările telefoanelor dotate cu noul OS vor crește. Avem totuși încredere în Samsung și în dorința lor de a face experienta clienților lor cât mai plăcută!

Android 2.3 va sosi pe Samsung Galaxy S, confirmat oficial!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×