Telefon dual OS cu Android, În plan pentru LG și VMWare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.472 ori
<b>Telefon dual OS cu Android, În plan pentru LG și VMWare</b>LG și VMWare au anunțat ieri un parteneriat care va da naștere unui smartphone dual OS ce va include și Android printre opțiunile suportate. VMWare sunt specializați în virtualizare, sistem care permite implementarea a două sisteme de operare pe o...

LG și VMWare au anunțat ieri un parteneriat care va da naștere unui smartphone dual OS ce va include și Android printre opțiunile suportate. VMWare sunt specializați în virtualizare, sistem care permite implementarea a două sisteme de operare pe o singură platformă hardware.

Printre cele mai celebre produse VMWare se numără Fusion, care îi permite lui Windows să ruleze pe Mac. Scopul inițiativei LG este de a face astfel încât telefoanele corporate și cele personale să fie bazate pe aceleași platforme, în vreme ce informațiile companiilor mari sunt protejate. Android este preferatul pentru a domina virtualizarea, datorită ușurinței cu care lucrează dezvoltatorii cu acest OS.

Primele terminale dual OS sunt așteptate în 2011, veste bună pentru cei din segmentul corporate și companiile care nu se simt în siguranță folosind un BlackBerry sau terminal Windows Phone 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×