HTC face din nou teasing pentru noile funcții ale viitoarelor sale telefoane; De data aceasta funcții audio!

1.200 ori
<b>HTC face din nou teasing pentru noile funcții ale viitoarelor sale telefoane; De data aceasta funcții audio!</b>HTC a mai făcut deja teasing pentru telefonul său viitor, modelul HTC M7/HTC One și se pare că astăzi ne oferă noi indicii cu privire la viitoare tehnologii care sosi atât pe M7, cât și pe alte noi modele. Se vorbește despre o nouă serie de...

HTC a mai făcut deja teasing pentru telefonul său viitor, modelul HTC M7/HTC One și se pare că astăzi ne oferă noi indicii cu privire la viitoare tehnologii care sosi atât pe M7, cât și pe alte noi modele. Se vorbește despre o nouă serie de handseturi care va debuta parțial pe 19 februarie într-un eveniment special și parțial la MWC 2013. Hai să vedem care sunt noile tehnologii HTC.

HTC a postat pe web un infografic care detaliază diferite tehnologii, printre care și cele audio care ar putea fi aplicate pe HTC M7. Se menționează în imagine că "două sau mai multe difuzoare plasate prea aproape unele de altele vor cauza interferențe și distorsionări". Ei bine, dacă ne luăm după ultima randare a lui M7/HTC One, se pare că difuzoarele vor fi depărtate unul de celălalt, eventual unul sus și unul jos. Există și varianta unui telefon cu un singur difuzor, dar ar fi originală o integrare de difuzoare stereo separate cu tehnologie Beats Audio.

Am mai avut și aici câteva detalii despre viitoarea tehnologie folosită de camera lui M7, amintind și de războiul megapixelilor, declanșat de Nokia Pureview. E interesant cum HTC încearcă să facă experienta audio mai plăcută, conform infograficului publicat azi și taiwanezii au grijă până și de un fapt banal, precum realizarea de sonerii care să nu fie stresante sau deranjante. Mă aștept deja la un telefon flagship care ne va uimi la capitolul acustică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×