HTC Flyer se vinde bine, compania taiwaneză anunță planuri pentru noi tablete

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.293 ori
<b>HTC Flyer se vinde bine, compania taiwaneză anunță planuri pentru noi tablete</b>HTC nu se mulțumește cu tableta Flyer, astfel că a anunțat că va lansa noi modele de astfel de terminale în următoarele luni. După spusele oficialilor producătorului taiwanez, tableta HTC Flyer s-a vândut destul de bine, cel puțin în Europa....

HTC nu se mulțumește cu tableta Flyer, astfel că a anunțat că va lansa noi modele de astfel de terminale în următoarele luni. După spusele oficialilor producătorului taiwanez, tableta HTC Flyer s-a vândut destul de bine, cel puțin în Europa.

Vă reamintim că acest produs este disponibil și în România la prețul de 2.949 lei prin PCfun.ro, destul de mult pentru o tabletă cu stylus. în privința planurilor de viitor HTC, știm deja de existența unei tablete Puccini, acesta fiind doar numele de cod deocamdată. Se pare că acest model va fi unul cu ecran de 10 inchi și Honeycomb, dacă speculațiile sunt reale.

Planurile HTC sunt de a lansa 3 tablete în acest an, iar dacă Flyer și Puccini sunt primele două, spre finalul anului poate vom asista la o surpriză, eventual printr-un model quad core cu procesor Tegra 3 la bord?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×