Hitul iPhone 4 domină topurile În Japonia, pe primul trimestru 2011

1.635 ori
<b>Hitul iPhone 4 domină topurile În Japonia, pe primul trimestru 2011</b>Conform unor studii publicate de Gfk Japonia, piața niponă este dominată de iPhone 4 când vine vorba de vânzări ale telefoanelor mobile. Statisticile oficiale menționate de Gfk se aplică pentru primul trimestru al acestui an și denotă atât...

Conform unor studii publicate de Gfk Japonia, piața niponă este dominată de iPhone 4 când vine vorba de vânzări ale telefoanelor mobile. Statisticile oficiale menționate de Gfk se aplică pentru primul trimestru al acestui an și denotă atât fidelitatea publicului pentru branduri japoneze, cât și o pasiune pentru Apple iPhone.

Topul celor mai populare 10 terminale mobile include modele Android, iPhone-uri și 2 handseturi din categoria "feature phone". Pelocul 1 se află versiunea de 16 GB a lui iPhone 4, în vreme ce pe locul 2 se afla tot iPhone, în varianta de 32 GB, urmat îndeaproape de Samsung Galaxy S. în acest top 10 își mai fac loc modele Sharp, Toshiba și Panasonic, dar și Xperia Arc, unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri din lume.

Piața japoneză telecom este considerată cea mai avansată din lume, deci o putem vedea că un reper pentru cea internațională. Să vedem cum va întâmpina publicul nipon iPhone 5, mai ales dacă acesta va sosi cu un senzor foto Sony, după cum se zvonește.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×