HTC Freestyle, un nou telefon cu funcții de nivel mediu și Brew MP drept OS

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.999 ori
<b>HTC Freestyle, un nou telefon cu funcții de nivel mediu și Brew MP drept OS</b>Iată că HTC ne oferă acum nu doar posibilitatea de a achiziționa modele Android sau Windows Phone 7, ci și un nou terminal cu platforma Brew MP. Având în vedere funcțiile handsetului și faptul că licențierea acestui OS nu costă la fel de mult...

Iată că HTC ne oferă acum nu doar posibilitatea de a achiziționa modele Android sau Windows Phone 7, ci și un nou terminal cu platforma Brew MP. Având în vedere funcțiile handsetului și faptul că licențierea acestui OS nu costă la fel de mult ca WP7 de exemplu, ne așteptam ca HTC Freestyle să aibă un preț rezonabil.

Acest model nu a debutat la CES 2011, așa cum vă așteptați, ci deocamdată doar pe pagina oficială a celor de la HTC, care îi prezintă specificațiile, astfel:

  • Display: 3.2 inch, touchscreen, HVGA
  • Cameră: 3.2MP
  • CPU: Qualcomm, 528MHz
  • Baterie: 1300 mAh
  • Alte funcții: Radio FM, carcasă din aluminiu unibody, senzor de proximitate, GPS

Handsetul va suprapune interfața Sense peste Brew MP și nu ne-ar surprinde ca Freestyle să fie disponibil gratuit în oferta unor operatori de calibru, cu abonament evident.

Cel.ro a anunțat lichidări de stoc între 25 și 27 iulie. Promite reduceri de până la 70%! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×