Actualizarea lui Windows Phone 7 sosește În curând; ce ne rezervă ea?

1.336 ori
<b>Actualizarea lui Windows Phone 7 sosește În curând; ce ne rezervă ea?</b>Microsoft tocmai a lansat un site dedicat pentru actualizarea lui Windows Phone 7, care va avea loc în curând. Printre funcțiile incluse în noul software se număra copy/paste și altele, pe care le aflați mai jos. &nbsp; Site-ul în cauză vine și...

Microsoft tocmai a lansat un site dedicat pentru actualizarea lui Windows Phone 7, care va avea loc în curând. Printre funcțiile incluse în noul software se număra copy/paste și altele, pe care le aflați mai jos.

Site-ul în cauză vine și cu o serie de bug fix-uri care vor fi incluse în update, dar nu menționează vreun nume de cod pentru noul soft sau o data exactă de lansare. După prima actualizare a telefoanelor WP7, veți putea copia text din mailuri, mesaje text, pagini web și documente Office Mobile, realizând apoi alipirea textului oriunde doriți.

îmbunătățiri ale performanțelor sistemului sunt de asemenea incluse în actualizare, făcând ca jocurile și aplicațiile să se miște mai rapid. Timpii de încărcare vor fi scurtați, iar Windows Marketplace va afișa acum rezultate în funcție de contextul căutărilor. Speculațiile afirmă că WP7 va primi toate aceste îmbunătățiri în ianuarie, astfel că ar trebui să vă pregătiți de pe acum pentru acest proces.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×