HTC Inspire 4G, un HTC Desire HD american?

3.671 ori
<b>HTC Inspire 4G, un HTC Desire HD american?</b>Operatorul american AT&T tocmai a anunțat un nou handset "4G", modelul HTC Inspire 4G. Dacă terminalul vă pare familiar, atunci aflați că el este chiar HTC Desire HD, căruia i-am realizat recenzia înainte de finalul anului trecut. &nbsp; Nu vă...

Operatorul american AT&T tocmai a anunțat un nou handset "4G", modelul HTC Inspire 4G. Dacă terminalul vă pare familiar, atunci aflați că el este chiar HTC Desire HD, căruia i-am realizat recenzia înainte de finalul anului trecut.

Nu vă așteptați la un upgrade de conectivitate, deoarece AT&T s-a grăbit să numească 3 terminale anunțate ieri "4G", când este de fapt vorba de modele cu suport HSPA+. Această versiune americană de Desire HD sosește, ca și modelul original cu un display de 4.3 inch, Android 2.2 și cea mai nouă varianta de Sense UI.

în plus, HTC Inspire 4G vine cu o cameră de 8 megapixeli cu bliț dual LED și este primul telefon din SUA compatibil cu HTCSense.com. Vă reamintim că folosind acest site puteți face backup datelor de pe telefon, le puteți administra, salva și chiar găsi telefonul dacă îl pierdeți, sau îi puteți șterge datele dacă vă este furat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×