HTC Inspire 4G, un HTC Desire HD american?

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.640 ori
<b>HTC Inspire 4G, un HTC Desire HD american?</b>Operatorul american AT&T tocmai a anunțat un nou handset "4G", modelul HTC Inspire 4G. Dacă terminalul vă pare familiar, atunci aflați că el este chiar HTC Desire HD, căruia i-am realizat recenzia înainte de finalul anului trecut. &nbsp; Nu vă...

Operatorul american AT&T tocmai a anunțat un nou handset "4G", modelul HTC Inspire 4G. Dacă terminalul vă pare familiar, atunci aflați că el este chiar HTC Desire HD, căruia i-am realizat recenzia înainte de finalul anului trecut.

Nu vă așteptați la un upgrade de conectivitate, deoarece AT&T s-a grăbit să numească 3 terminale anunțate ieri "4G", când este de fapt vorba de modele cu suport HSPA+. Această versiune americană de Desire HD sosește, ca și modelul original cu un display de 4.3 inch, Android 2.2 și cea mai nouă varianta de Sense UI.

în plus, HTC Inspire 4G vine cu o cameră de 8 megapixeli cu bliț dual LED și este primul telefon din SUA compatibil cu HTCSense.com. Vă reamintim că folosind acest site puteți face backup datelor de pe telefon, le puteți administra, salva și chiar găsi telefonul dacă îl pierdeți, sau îi puteți șterge datele dacă vă este furat.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×