HTC HD Mini, intr-o analiza rapida (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.012 ori
<b>HTC HD Mini, intr-o analiza rapida (Video)</b>Cei de la CNET au reusit sa puna mana pe urmasul in miniatura al lui HTC HD2, HTC HD Mini. Terminalul este analizat intr-o scurta recenzie in urmatorul clip, dar nu suntem siguri daca in acest moment va va mai atrage un handset Windows Mobile 6.5. &nbsp;...

Cei de la CNET au reusit sa puna mana pe urmasul in miniatura al lui HTC HD2, HTC HD Mini. Terminalul este analizat intr-o scurta recenzie in urmatorul clip, dar nu suntem siguri daca in acest moment va va mai atrage un handset Windows Mobile 6.5.

HTC HD Mini este o versiune mai mica de HTC HD2, dotata cu un ecran HVGA capacitiv touch de 3.2 inchi, 5 butoane touch sensitive si un procesor de 600 MHz, acelasi ca pe modelul Legend. Handsetul suporta conectivitate WiFi b/g, Bluetooth 2.1+EDR, GPS, iar lista sa de dotari include 512 MB ROM si 384 MB RAM.

Terminalul dispune si de un slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB, iar dupa cum mentionam anterior, un mic defect al acestui model este sistemul sau de operare. Din fericire, el este completat de interfata HTC Sense, cu un ecran Home inlocuit de un UI prietenos, care suporta trecerea de la un tab la altul.

Alte functii demne de mentionat la HTC HD Mini sunt: browserul Opera, aplicatia GPS de tagging foto Footprins si clientul Twitter HTC Peep.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×