Apple aplica pentru un nou patent: o tehnologie care permite continuarea playbackului media pe terminale mobile

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.204 ori
<b>Apple aplica pentru un nou patent: o tehnologie care permite continuarea playbackului media pe terminale mobile</b>Apple a facut o pasiune din aplicarea pentru patente, desi nici nu foloseste toate tehnologiile pe care le-a patentat. Cea mai noua dintre acestea este un sistem care permite utilizatorului sa inceapa playbackul video via Apple TV, sa puna pauza si apoi...

Apple a facut o pasiune din aplicarea pentru patente, desi nici nu foloseste toate tehnologiile pe care le-a patentat. Cea mai noua dintre acestea este un sistem care permite utilizatorului sa inceapa playbackul video via Apple TV, sa puna pauza si apoi sa continue vizionarea unui film din acelasi reper pe terminalul mobil.

Patentul se aplica si in cazul melodiilor, care pot fi ascultate pe iPod Touch sau iPhone dupa ce au fost pornite pe PC, fix din secunda in care au fost puse pe pauza. Sistemul se bazeaza pe o solutie de sincronizare via cloud si va deveni o metoda excelenta pentru playback media din mers, oriunde si oricand si mai ales pentru persoanele aflate mereu pe fuga.

Ramane de vazut cum va arata acest serviciu impreuna cu cel de streaming implementat de Apple si toate acestea pe noul iPhone HD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×