Tastatura virtuala Windows Mobile primeste un update

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.702 ori
<b>Tastatura virtuala Windows Mobile primeste un update</b>Interfata Windows Mobile a suferit destul de multe modificari cu ocazia lansarii versiunii 6.5.1 a sistemului de operare, dar tastatura sa virtuala, bazata pe stylus a ramas practic neschimbata. Iata ca acum si acest aspect va fi modificat, dupa cum...

Interfata Windows Mobile a suferit destul de multe modificari cu ocazia lansarii versiunii 6.5.1 a sistemului de operare, dar tastatura sa virtuala, bazata pe stylus a ramas practic neschimbata. Iata ca acum si acest aspect va fi modificat, dupa cum puteti vedea in imaginea urmatoare.

Windows Mobile 6.5.3 aduce cu sine un nou skin de tastatura direct din laboratoarele Microsoft. Deocamdata nu stim daca aceasta tastatura va include si functii in plus, cum ar fi input predictiv, pentru o scriere mai rapida si precisa sau eventual o serie de taste mai prietenoase si mari.

Vestile despre aceasta noua varianta de QWERTY virtual ne-au sosit prin intermediul comunitatii XDA Developers, care a pus mana pe Windows Mobile 6.5 build 28002, pe care ei il numesc 6.5.3. Pana ce Microsoft dezvolta o tastatura virtuala mai acatarii, vom avea solutiile partenerilor lor (HTC) pe terminalele ce ruleaza WM.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×