Vodafone Romania lanseaza Nokia N97 mini

2.881 ori
<b>Vodafone Romania lanseaza Nokia N97 mini</b>Vodafone Romania tocmai a anuntat ca va pune in vanzare noul terminal Nokia N97 mini incepand cu data de 26 noiembrie, acest "frate mai mic" al lui N97 avand toate motivele sa cunoasca succesul, ca si varianta sa mai mare. &nbsp; &nbsp; Handsetul suporta...

Vodafone Romania tocmai a anuntat ca va pune in vanzare noul terminal Nokia N97 mini incepand cu data de 26 noiembrie, acest "frate mai mic" al lui N97 avand toate motivele sa cunoasca succesul, ca si varianta sa mai mare.

Handsetul suporta browsing web la viteze mari, acces la aplicatii multiple si foloseste un ecran multitouch de 3.2 inchi, o tastatura full QWERTY si o memorie interna de 8 GB. Nokia N97 mini incorporeaza o camera de 5 megapixeli si este disponibil de azi in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai la preturi incepand de la 399 de euro, impreuna cu un abonament pe 2 ani.

Noul N97 ofera suport e-mail, acces la Internet la viteze de pana la 3.6 Mbps, suport HSDPA, Wi-Fi, Microsoft Outlook, Outlook Express si compatibilitate cu documente in format PowerPoint, Excel si Word. Ecranul principal de pe acest handset poate fi personalizat dupa pofta inimii, iar N97 mini foloseste si widgeturi, care ofera acces la cele mai noi stiri, informatii meteo si retele sociale.

Terminalul dispune de un slot pentru carduri de memorie microSD de pana la 16GB, GPS, iar camera sa vine cu sistem optic Carl Zeiss, focalizare automata, blitz si zoom digital de 14x.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×