HTC HD2 versus HTC Touch HD, duelul procesarii grafice (Video)

3.422 ori
<b>HTC HD2 versus HTC Touch HD, duelul procesarii grafice (Video)</b>Daca isi mai aminteste cineva de terminalul HTC Touch HD, atunci acea persoana trebuie sa afle ca a venit momentul sa treaca peste fascinatia pentru "batranul" terminal si sa se concentreze pe noul HTC HD2. Acesta este comparat cu predecesorul sau in...

Daca isi mai aminteste cineva de terminalul HTC Touch HD, atunci acea persoana trebuie sa afle ca a venit momentul sa treaca peste fascinatia pentru "batranul" terminal si sa se concentreze pe noul HTC HD2. Acesta este comparat cu predecesorul sau in urmatorul clip video, intr-un test care pune la incercare procesarea grafica a handseturilor:

Acest test OpenGL arata clar ce poate face procesorul Snapdragon de 1 GHz, aflat la bordul lui HTC Leo aka HTC HD2. Ultimul test benchmark de acest gen ii permisese telefonului sa atinga un bit rate de 3.77 Mb/secunda si un procentaj de frame rate de 233%, fata de cel de 82% al lui HTC Touch HD si bit rate-ul de 1.32 Mb/secunda al telefonului mai vechi.

Benchmark-urile 3D au fost si mai impresionante, fiecare test plasandu-l pe HTC HD2 cu 300% deasupra lui HTC Touch HD. Chiar si la capitolul versiune de OpenGL suportata, noul model isi depaseste predecesorul datorita sistemului sau de procesare grafica, care ii permite sa suporte OpenGL ES-CM 1.1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×