HTC HD2 vine cu 1 GB memorie ROM si 576 MB RAM in SUA

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.873 ori
<b>HTC HD2 vine cu 1 GB memorie ROM si 576 MB RAM in SUA</b>Desi ne-am obisnuit ca publicul din SUA sa fie neglijat de producatorii de telefoane, cand vine vorba de inovatii, iata ca de aceasta data americanii beneficiaza de o premiera destinata doar lor: un HTC HD2 upgradat. Pagina oficiala de specificatii...

Desi ne-am obisnuit ca publicul din SUA sa fie neglijat de producatorii de telefoane, cand vine vorba de inovatii, iata ca de aceasta data americanii beneficiaza de o premiera destinata doar lor: un HTC HD2 upgradat.

Pagina oficiala de specificatii listeaza modelul HD2 care va fi vandut de operatorul T-Mobile US drept un terminal dotat cu 1 GB memorie ROM si 576 MB RAM, o crestere considerabila fata de cei 512, respectiv 448 MB initiali. De asemenea, varianta americana a super smartphone-ului va veni cu un card microSD de 16 GB la pachet, inca o diferenta fata de cardul de 2 GB oferit in Europa.

Acum ramane de vazut care vor fi diferentele datei la care se va face update-ul la Windows Mobile 7 si daca americanii vor fi din nou favorizati sau nu. Va reamintim ca HTC HD2 este primul telefon destul de bine dotat pentru a rula OS-ul WM 7.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×