Produse evoMAG.ro

HTC HD2 vine cu 1 GB memorie ROM si 576 MB RAM in SUA

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.793 ori
<b>HTC HD2 vine cu 1 GB memorie ROM si 576 MB RAM in SUA</b>Desi ne-am obisnuit ca publicul din SUA sa fie neglijat de producatorii de telefoane, cand vine vorba de inovatii, iata ca de aceasta data americanii beneficiaza de o premiera destinata doar lor: un HTC HD2 upgradat. Pagina oficiala de specificatii...

Desi ne-am obisnuit ca publicul din SUA sa fie neglijat de producatorii de telefoane, cand vine vorba de inovatii, iata ca de aceasta data americanii beneficiaza de o premiera destinata doar lor: un HTC HD2 upgradat.

Pagina oficiala de specificatii listeaza modelul HD2 care va fi vandut de operatorul T-Mobile US drept un terminal dotat cu 1 GB memorie ROM si 576 MB RAM, o crestere considerabila fata de cei 512, respectiv 448 MB initiali. De asemenea, varianta americana a super smartphone-ului va veni cu un card microSD de 16 GB la pachet, inca o diferenta fata de cardul de 2 GB oferit in Europa.

Acum ramane de vazut care vor fi diferentele datei la care se va face update-ul la Windows Mobile 7 si daca americanii vor fi din nou favorizati sau nu. Va reamintim ca HTC HD2 este primul telefon destul de bine dotat pentru a rula OS-ul WM 7.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×