Inca o imagine cu tabletul Apple iPad, de data aceasta live?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.055 ori
<b>Inca o imagine cu tabletul Apple iPad, de data aceasta live?</b>Am intrat in saptamana in care e posibil sa cunoastem o noua era tehnologica, prin debutul tabletului Apple in cadrul evenimentului programat pentru data de 27 ianuarie in San Francisco. Pe masura ce ne apropiem de momentul zero, zvonurile se inmultesc si...

Am intrat in saptamana in care e posibil sa cunoastem o noua era tehnologica, prin debutul tabletului Apple in cadrul evenimentului programat pentru data de 27 ianuarie in San Francisco. Pe masura ce ne apropiem de momentul zero, zvonurile se inmultesc si iata inca o presupusa imagine cu Apple iPad:

Aceasta este cea de-a treia imagine de acest gen aparuta in intervalul a cateva zile, confirmand inca o data ca tabletul va fi practic un iPhone supradimensionat. In plus, teoria ecranului de 10 inchi pare realista si putem observa ca terminalul vine cu un buton Home plasat lateral si o parte din spate acoperita cu un strat de aluminiu.

Ramane de vazut ce OS va rula Apple Tablet si daca va fi vorba de o platforma desktop sau de iPhone OS 4.0, de asemenea programat pentru prezentare miercuri, 27 ianuarie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×