HTC HD7 clonat În China, acum cu Android 2.2 la bord

2.365 ori
<b>HTC HD7 clonat În China, acum cu Android 2.2 la bord</b>China este cunoscută pentru telefoanele pe care le clonează, folosind drept inspirație unele dintre cele mai bine vândute smartphone-uri. Astfel, ceea ce vedeți mai jos, o clonă de HTC HD7 nu ne surprinde deloc... Diferența dintre acest terminal...

China este cunoscută pentru telefoanele pe care le clonează, folosind drept inspirație unele dintre cele mai bine vândute smartphone-uri. Astfel, ceea ce vedeți mai jos, o clonă de HTC HD7 nu ne surprinde deloc... Diferența dintre acest terminal și modelul original este reprezentată de OS și hardware, în vreme ce designul este aproape identic.

Clona a păstrat până și suportul din partea din spate, ideal pentru a fixa handsetul într-o poziție ce face perfectă vizualizarea de conținuturi video. Ei bine, la capitolul specificații lucrurile se schimbă și în locul procesorului de 1 GHz de pe HTC HD7, avem la dispoziție un CPU de 416 MHz, operând împreună cu 256 MB RAM.

Telefonul mai vine cu un display de 4.3 inchi, cu rezoluție de 800 x 400 pixeli, 16 GB memorie internă, o cameră principală de 5 megapixeli cu autofocus și una frontală de 1.3 megapixeli. Alte dotări ale acestui model clonat includ clasicele GPS, televiziune mobilă, Bluetooth, WiFi și senzori de luminozitate și proximitate.

HTC HD7 clonat În China

Din păcate, handsetul vine cu un preț destul de mare, având în vedere lipsa sa de originalitate, 262 de dolari, care vă poate aduce un smartphone decent, mai ales cu abonament.

Review HTC HD7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×