HTC HD7 in probabil ultima scapare inainte de lansarea lui Windows Phone 7

1.787 ori
<b>HTC HD7 in probabil ultima scapare inainte de lansarea lui Windows Phone 7</b>Pe ultima suta de metri inainte de lansarea lui Windows Phone 7 am descoperit o imagine cu HTC HD7, postata pe web impreuna cu specificatiile terminalului. Cunoscut in prealabil drept HTC Schubert, HTC HD7 este unul dintre primele modele HTC cu Windows...

Pe ultima suta de metri inainte de lansarea lui Windows Phone 7 am descoperit o imagine cu HTC HD7, postata pe web impreuna cu specificatiile terminalului. Cunoscut in prealabil drept HTC Schubert, HTC HD7 este unul dintre primele modele HTC cu Windows Phone 7 la bord si am putea sa-l vedem debutand chiar astazi.

Nu e prima oara cand vedem imagini cu HD7, denumit o buna perioada HTC HD3 si considerat urmasul direct al lui HTC HD2. Acest smartphone este branduit T-Mobile, dupa cum puteti vedea si a aparut si o controversa cu privire la memoria sa interna. Aparent, versiunea americana va sosi cu 16GB memorie, in vreme ce europenii vor beneficia doar de 8GB.

Iata si lista de specificatii a terminalului:

  • Conectivitate: 3G HSDPA, WiFi, GPS
  • Dimensiuni: 109mm x 60mm x 14.1mm
  • Greutate: 162 grame
  • Display: 4.3 inchi, 480 x 800 pixeli
  • Camera: 5MP, autofocus, blitz dual LED, zoom digital
  • Memorie: 8/16GB, 576MB RAM

Speculatiile afirma ca handsetul va costa 200 de dolari cu un abonament pe 2 ani, dar nu va bazati pe aceasta suma, deoarece ea se va aplica doar pentru T-Mobile USA deocamdata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×