HTC Hero va primi upgrade-ul Android 2.1 in iunie, in Europa

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.837 ori
<b>HTC Hero va primi upgrade-ul Android 2.1 in iunie, in Europa</b>Utilizatorii de terminale HTC Hero din Marea Britanie au fost dezamagiti sa afle ieri ca Google Maps Navigation, in varianta gratuita este acum disponibil si in alte tari decat SUA, dar necesita Android 1.6 pentru a rula. Din pacate, HTC Hero este blocat...

Utilizatorii de terminale HTC Hero din Marea Britanie au fost dezamagiti sa afle ieri ca Google Maps Navigation, in varianta gratuita este acum disponibil si in alte tari decat SUA, dar necesita Android 1.6 pentru a rula. Din pacate, HTC Hero este blocat inca la versiunea Android 1.5, iar update-ul urmator este programat de abia pentru la vara.

Tech Radar ar fi discutat cu un reprezentant Google, care afirma ca upgradarea lui Hero la Android 2.1 va avea loc in luna iunie, fapt confirmat si de catre HTC. Update-ul va veni gratuit si se va aplica modelelor din Europa, asta in vreme ce in alte zone, cum ar fi Taiwan, noul software va fi disponibil in curand.

Sau puteti cumpara un HTC Legend si scapa de probleme, acesta fiind urmasul direct al lui HTC Hero...

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×