Philips Xenium X510, un nou model dual SIM, de aceasta data un slider

2.640 ori
<b>Philips Xenium X510, un nou model dual SIM, de aceasta data un slider</b>Philips a prezentat recent un nou model de telefon dual SIM, Xenium X510, care vine cu un design de tip slider si obisnuita baterie cu durata de viata impresionanta. &nbsp; &nbsp; Terminalul foloseste un display touch de 3.1 inchi, cu rezolutie de 240 x...

Philips a prezentat recent un nou model de telefon dual SIM, Xenium X510, care vine cu un design de tip slider si obisnuita baterie cu durata de viata impresionanta.

Terminalul foloseste un display touch de 3.1 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si suport pentru recunoasterea scrisului de mana, iar lista sa de dotari mai include si conectivitate GSM 900/1800 MHz, o carcasa cu grosime de 16.65 mm, o camera de 2 megapixeli, conectivitate USB si Bluetooth.

Philips Xenium X510

Philips Xenium X510 cantareste 115 grame, foloseste un slot pentru carduri microSD si vine cu jocuri si client e-mail la bord. Printre aplicatiile preinstalate se numara ceasul desteptator, calculatorul, cronometrul, convertorul de unitati, o aplicatie pentru luarea notitelor si o agenda.

Philips Xenium X510

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×