Nokia Ovi Store disponibil in Romania!

3.483 ori
<b>Nokia Ovi Store disponibil in Romania!</b>Nokia Romania a anuntat de curand lansarea lui Ovi Store pe piata locala, permitand utilizatorilor romani sa beneficieze de aplicatii de tot felul pe terminalele lor mobile. Ovi Store poate fi accesat in limba materna a utilizatorilor, iar cumparaturile...

Nokia Romania a anuntat de curand lansarea lui Ovi Store pe piata locala, permitand utilizatorilor romani sa beneficieze de aplicatii de tot felul pe terminalele lor mobile. Ovi Store poate fi accesat in limba materna a utilizatorilor, iar cumparaturile se vor face in moneda nationala.

Magazinul virtual Nokia pune la dispzoitie mii de aplicatii pentru terminalele Nokia, de la jocuri video, la softuri utilitare, podcasturi, sonerii, widgeturi, aplicatii business si multe altele. La aceasta ora, cele mai descarcate aplicatii din Romania sunt: Zuma, Nokia Energy Profiler, YouTube, Locago și High Speed 3D Lite.

Ovi Store este compatibil in acest moment cu 135 de handseturi Nokia, magazinul atingand nivelul de 1.6 milioane de downloaduri pe zi. Aflam si ca fiecare utilizator al serviciului realizeaza peste 8.5 descarcari pe luna. Printre terminalele suportate se numara si Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N97, Nokia X6 si multe, multe altele.

Nokia 5310

Jocurile se afla in topul descarcarilor platite, in vreme ce aplicatiile domina piata descarcarilor gratuite. Continutul din Ovi Store este furnizat de publisheri din peste 80 de tari si exista si o competitie pentru developerii de aplicatii pentru Nokia, pe numele sau Calling All Innovators. Competitia are si o varianta autohtona, la care pot participa developeri romani, prin inregistrarea aplicatiilor pentru telefoane pana in data de 10 iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×