HTC Hero versus... HTC Hero: cu "barbie" sau fara?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.915 ori
<b>HTC Hero versus... HTC Hero: cu "barbie" sau fara?</b>Un element distinctiv al multor personalitati de-a lungul istoriei a fost o barbie proeminenta, de la Napoleon la mai autohtonul Becali. Iata ca o astfel de "distinctie" se poate aplica si telefoanelor mobile, astfel ca primul telefon Android a iesit in...

Un element distinctiv al multor personalitati de-a lungul istoriei a fost o barbie proeminenta, de la Napoleon la mai autohtonul Becali. Iata ca o astfel de "distinctie" se poate aplica si telefoanelor mobile, astfel ca primul telefon Android a iesit in evidenta prin "barbia" sa si acum si al treilea model, HTC Hero primeste aceeasi trasatura de design... sau nu?

Se pare ca varianta americana a lui HTC Hero, mai bine zis cea destinata operatorului Sprint (cel care vinde si Palm Pre) si-a pierdut "barbia" undeva pe drumul de la aprobarea FCC. Astfel, cei de la Mobilecrunch se intreaba: cum e mai bine, cu "barbie sau fara"? Nu ezitati sa raspundeti la intrebare prin intermediul poll-ului prezent aici.

Observati in imaginea de mai sus ca marginile patrate ale handsetului au fost rotunjite si ca "barbia" variantei non-americane a disparut. Personal preferam un terminal cu personalitate, deci optam pentru varianta cu "barbie".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×