Spy Shop Black Friday 2017

HTC Hero versus... HTC Hero: cu "barbie" sau fara?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.856 ori
<b>HTC Hero versus... HTC Hero: cu "barbie" sau fara?</b>Un element distinctiv al multor personalitati de-a lungul istoriei a fost o barbie proeminenta, de la Napoleon la mai autohtonul Becali. Iata ca o astfel de "distinctie" se poate aplica si telefoanelor mobile, astfel ca primul telefon Android a iesit in...

Un element distinctiv al multor personalitati de-a lungul istoriei a fost o barbie proeminenta, de la Napoleon la mai autohtonul Becali. Iata ca o astfel de "distinctie" se poate aplica si telefoanelor mobile, astfel ca primul telefon Android a iesit in evidenta prin "barbia" sa si acum si al treilea model, HTC Hero primeste aceeasi trasatura de design... sau nu?

Se pare ca varianta americana a lui HTC Hero, mai bine zis cea destinata operatorului Sprint (cel care vinde si Palm Pre) si-a pierdut "barbia" undeva pe drumul de la aprobarea FCC. Astfel, cei de la Mobilecrunch se intreaba: cum e mai bine, cu "barbie sau fara"? Nu ezitati sa raspundeti la intrebare prin intermediul poll-ului prezent aici.

Observati in imaginea de mai sus ca marginile patrate ale handsetului au fost rotunjite si ca "barbia" variantei non-americane a disparut. Personal preferam un terminal cu personalitate, deci optam pentru varianta cu "barbie".

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×