Studiourile producatoare de filme vor folosi YouTube pentru a lansa noile pelicule

1.242 ori
<b>Studiourile producatoare de filme vor folosi YouTube pentru a lansa noile pelicule</b>Sony Pictures, Warnes Bros si Lionsgate iau in calcul lansarea noilor filme prin intermediul YouTube, exact cand acestea debuteaza in varianta DVD. Gigantii de la Hollywood se vor folosi de popularitatea celui mai faimos site video de pe web, pentru a-si...

Sony Pictures, Warnes Bros si Lionsgate iau in calcul lansarea noilor filme prin intermediul YouTube, exact cand acestea debuteaza in varianta DVD. Gigantii de la Hollywood se vor folosi de popularitatea celui mai faimos site video de pe web, pentru a-si promova noile produse.

Google se afla deja in discutii cu studiourile mentionate mai sus, in privinta streamingului filmelor, care va coincide cu momentul lansarii DVD-urilor in magazinele specializate. Miscarea reprezinta o premiera pentru uriasii din industria cinematografiei, destul de precauti pana acum in utilizarea Internetului pentru promovarea si vanzarea de continuturi noi.

Probabil ca vanzarile de DVD-uri au scazut atat de mult, incat este cazul pentru o reorientare catre servicii a caror popularitate este in crestere, gen Hulu, site video care pune la dispozitie seriale si chiar si unele filme de lung metraj fara a aplica vreo taxa. Deja le este foarte greu studiourilor sa mai atraga publicul in cinematografe sau sa rivalizeze cu jocurile video la capitolul vanzare de DVD-uri, astfel ca streamingul video poate fi solutia ideala.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×