LG Fx0 este un telefon cu corp semi transparent, cu Firefox OS la bord; Vândut În Japonia În curând!

1.511 ori
<b>LG Fx0 este un telefon cu corp semi transparent, cu Firefox OS la bord; Vândut În Japonia În curând!</b>Se pare că telefoanele Firefox nu mai sunt acele modele low end sau midrange care nu stârnesc pasiuni prea mari, ci ele au acum și designuri ceva mai inedite. Este și cazul lui LG Fx0, care adopta un corp semi transparent și debutează în Japonia...

Se pare că telefoanele Firefox nu mai sunt acele modele low end sau midrange care nu stârnesc pasiuni prea mari, ci ele au acum și designuri ceva mai inedite. Este și cazul lui LG Fx0, care adopta un corp semi transparent și debutează în Japonia în această lună, prin operatorul KDDI.

Terminalul rulează Firefox OS, vine cu suport 4G LTE și are un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz. Corpul său este semi transparent și este o creație a unui designer japonez respectat. Handsetul integrează un display HD de 4.7 inch, un IPS LCD, iar dotările includ și o cameră de 8 megapixeli în spate, cu senzor CMOS, o cameră frontală de 2.1 MP și 1.5 GB RAM.

LG Fx0

Acest device este dotat cu 16 GB stocare, slot microSD, o baterie de 2370 mAh și atinge 720 de ore de funcționare în standby. Fx0 suporta conectivitate WiFi, Bluetooth 3.0 și NFC și va costa 411 dolari. Telefonul cântărește 148 de grame și măsoară 10.5 mm în grosime. Speram să mai vedem designuri inspirate de acest gen, mai ales ca acest model căruia îi se întrevăd componentele prin carcasă.

LG Fx0

LG Fx0

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×