HTC Holiday, un Sensation LTE cu ecran mai mare, acum și cu fotografii live

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.453 ori
<b>HTC Holiday, un Sensation LTE cu ecran mai mare, acum și cu fotografii live</b>HTC Holiday era până de curând o noțiune străină, neavând vreo fotografie asociată sau o listă de specificații. Ei bine, detaliile hardware au apărut pe web cu o săptămână în urmă, iar acum este momentul fotografiilor hands on. &nbsp; Ce...

HTC Holiday era până de curând o noțiune străină, neavând vreo fotografie asociată sau o listă de specificații. Ei bine, detaliile hardware au apărut pe web cu o săptămână în urmă, iar acum este momentul fotografiilor hands on.

Ce este HTC Holiday? Putem spune că e un terminal Sensation care a primit același tratament care a transformat Samsung Galaxy S II în Galaxy S II LTE. Astfel, ecranul a ajuns la 4.5 inchi, ramannd totuși qHD, iar smartphone-ul vine cu același procesor dual core de 1.2GHz și camera de 8 megapixeli. în plus, interfața HTC Sense 3.0 completează Android 2.3.4 Gingerbread în continuare și arată excelent. Conectivitatea LTE este probabil cel mai mare plus al noului model.

Imaginile pe care le vedeți aici sunt obținute în exclusivitate de către cei de la BGR și prezintă telefonul HTC Holiday operând în rețeaua 4G LTE a operatorului american AT&T. Interesant e faptul că acest operator nu a lansat încă servicii LTE, cel puțin nu oficial și nu în toată SUA. Testele precedente ale acestui model au arătat o viteză impresionanata de 29Mbps, mai rapid decât LTE-ul celor de la Verizon. Pe când și o lansare europeană, asta dacă operatorii vor fi gata cu serviciile LTE?

HTC Holiday, un Sensation LTE cu ecran mai mare, acum și cu fotografii live

HTC Holiday, un Sensation LTE cu ecran mai mare, acum și cu fotografii live

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×