Samsung Nexus Prime confirmat Înca o dată de autorități, acum cu rezoluție WVGA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.610 ori
<b>Samsung Nexus Prime confirmat Înca o dată de autorități, acum cu rezoluție WVGA</b>Nu cu mult timp în urma Samsung a confirmat involuntar implicarea sa în dezvoltarea următorului telefon Google Nexus, prin cererea de încetare a folosire a unui firmware a lui Prime scăpat pe web. Ei bine, astăzi avem și informații mai oficiale,...

Nu cu mult timp în urma Samsunga confirmat involuntar implicarea sa în dezvoltarea următorului telefon Google Nexus, prin cererea de încetare a folosire a unui firmware a lui Prime scăpat pe web. Ei bine, astăzi avem și informații mai oficiale, profilul UAProf al terminalului fiind activat.

Acest prim telefon cu Android Ice Cream Sandwich va fi succesorul lui Nexus S și are deocamdată numele de cod GT-I9250. Din păcate avem și vești proaste: dacă speculațiile anterioare vorbeau de un display HD pe acest smartphone, se pare că va trebui să ne mulțumim cu un ecran cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Evident, e posibil ca specificațiile să fie unele preliminare și nu finale, deci se pot schimba până la momentul lansării.

și HTC are obiceiul să omită specificații hardware din profilurile UAProfs, deci nu fiți dezamagiti încă. A trecut o perioada prea lungă în care Nexus Prime http://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/unde-e-quad-core-ul-samsung-nexus-prime-isi-dezvaluie-primele-specificatii-inclusiv-un-ecran-hd a fost văzut drept unul dintre primele terminale cu ecran 720p și procesor dual core de 1.5GHz, deci ar fi păcat să nu fie așa. în ce privește lansarea, aceasta va avea loc cel mai probabil la iarnă, ia cel mai devreme în octombrie, dacă avem noroc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×