HTC ia În calcul o fuziune cu o altă companie, conform unui analist JP Morgan

1.227 ori
<b>HTC ia În calcul o fuziune cu o altă companie, conform unui analist JP Morgan</b>Producătorul taiwanez de smartphone-uri HTC ar luă în calcul o fuziune cu o altă companie similară, afirmă un analist de la JP Morgan Securities. 3 companii se află într-o situație de acest gen la oră actuală: BlackBerry, HTC și Nokia, toate...

Producătorul taiwanez de smartphone-uri HTC ar luă în calcul o fuziune cu o altă companie similară, afirmă un analist de la JP Morgan Securities. 3 companii se află într-o situație de acest gen la oră actuală: BlackBerry, HTC și Nokia, toate căutând un partener stabil pentru a se păstra pe linia de plutire. 

 
Analistul Alvin Kwock afirmă că dacă flagship-ul HTC One nu a reușit să aducă firmă taiwaneza pe plus, atunci singură să șansa este o fuziune. Kwock îi vede pe cei de la Huawei drept favoriți pentru o combinare a forțelor cu HTC, crescând statutul creatorului lui One. Astfel, HTC ar fi propulsată de la statutul de producătorul de smartphone numărul 13 mondial direct pe locul 4, pe care îl ocupă Huawei acum.
 
Conform Gartner, Huawei a atins o cotă de 3% pe piață smatphone și se află în trimestrul 1 al acestui an pe locul 6 în topul celor mai mari branduri din zonă telecom. Huawei se află în spatele Samsung, Nokia, Apple, LG și ZTE. HTC în schimb, are doar 2% cotă de piață și încearcă să își creeze o reputație solidă în segmentul Android. Avantajul HTC este vizibilitatea sa, mai ales că e sponsor principal Champions League, iar Huawei încearcă să pătrundă în Europa și America de Nord, unde HTC e în mod clar mai populară. Se vor uni cei doi giganți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×