UPC România Își anunță intrarea pe piața IPTV, unde va oferi 200 de posturi TV

1.677 ori
<b>UPC România Își anunță intrarea pe piața IPTV, unde va oferi 200 de posturi TV</b>UPC România își anunță în această săptămână lansarea pe piața IPTV și dorința de a retransmite 200 de televiziuni prin intermediul Internetului. Informația vine dintr-o serie de documente depuse la CNA și este citată de către...

UPC România își anunță în această săptămână lansarea pe piața IPTV și dorința de a retransmite 200 de televiziuni prin intermediul Internetului. Informația vine dintr-o serie de documente depuse la CNA și este citată de către Mediafax. 

 
UPC România a solicitat CNA eliberarea unui aviz de retransmisie pentru o rețea IPTV și operatorul de cablu deține un certificat de la ANCOM necesar lansării unui astfel de serviciu. UPC ar dori să asigure retransmisia a 200 de televiziuni, dintre care 20 sunt HD, 2 sunt 3D, iar această măsură îmi sună a rivalitate cu proaspăt lansatul Orange TV.  
 
Pe lista de televiziuni retransmise de acest operator de cablu se află cele operate de Pro TV SA, cele ale Televiziunii Române, B1 TV, Prima TV, posturile Discovery și posturile Antena TV Group. Vor fi incluse și posturile Național Geographic, toate posturile celebre de muzică, canalele AXN, Bloomberg, BBC, plus pachetee HBO și canale pentru adulți. Numărul estimat al abonaților IPTV al UPC România este de 10.000. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×