HTC începe teaserele pentru HTC One M10: #powerof10 cu o imagine a muchiei handsetului pe Twitter şi Facebook

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.310 ori
<b>HTC începe teaserele pentru HTC One M10: #powerof10 cu o imagine a muchiei handsetului pe Twitter şi Facebook</b>HTC a postat &icirc;n ultimele ore un teaser pentru mult aşteptatul sau flagship, cunoscut deocamdată ca HTC One M10 sau Perfume. Auzisem la un moment dat că numele comercial va fi altul, dar deocamdată particula "10" a fost confirmată de teaserul de...

HTC a postat în ultimele ore un teaser pentru mult aşteptatul sau flagship, cunoscut deocamdată ca HTC One M10 sau Perfume. Auzisem la un moment dat că numele comercial va fi altul, dar deocamdată particula "10" a fost confirmată de teaserul de mai jos, sub motto-ul "#powerof10".

Împreună cu acest hashtag vedem pe Twitter şi Facebook o fotografie care dezvăluie rama metalică a terminalului, uşor în pantă şi strălucitoare. Cu câteva zile în urma vedeam o fotografie a lui One M10, în care ieşea în evidenţă un design cu margini puternic teşite, o abordare nu prea ergonomica, ce pare confirmată şi de noul teaser.

M10

E drept că el nu prea se potriveşte cu scăpările din prima fază ale lui @evleaks totuşi. Aşteptările sunt ca HTC One M10 să vină cu un ecran Quad HD de 5.2 inch, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM şi 32 GB stocare, plus o cameră de 12 MP Ultrapixel cu blitz dual tone şi în premieră o cameră frontală cu OIS. Debutul ar avea loc pe 11 aprilie, tot conform zvonurilor.

Să sperăm că designul va fi puţin mai inspirat decât în ultima scăpare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×