HTC Înlocuiește cadourile neinspirate de Crăciun cu un HTC One; E nevoie doar de o poză pe Instagram!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.023 ori
<b>HTC Înlocuiește cadourile neinspirate de Crăciun cu un HTC One; E nevoie doar de o poză pe Instagram!</b>HTC a demarat o campanie drăguță de Crăciun, care are ca scop înlocuirea cadourilor neinspirate cu un HTC One. Pentru a lua parte la această provocare trebuie să urmăriți HTC pe Instagram, să faceți o poză cu cadoul și să o postați în...

HTC a demarat o campanie drăguță de Crăciun, care are ca scop înlocuirea cadourilor neinspirate cu un HTC One. Pentru a lua parte la această provocare trebuie să urmăriți HTC pe Instagram, să faceți o poză cu cadoul și să o postați în cadrul acestui serviciu foto.

Va trebui să includeți pe Instagram și un comentariu cu privire la motivul pentru care cadoul e nereușit. în plus, veți atașa și hashtagul "#ReplaceMyGift" și apoi veți tagui HTC în poză. Fotografiile vor fi apoi analizate de un juriu și câștigătorul va fi decis în funcție de originalitate, creativitate, umor și nu în ultimul rând în funcție de cât de nepotrivit e cadoul.

HTC Înlocuiește cadourile neinspirate de Crăciun cu un HTC One; E nevoie doar de o poză pe Instagram!

HTC îndeamnă să nu postăm cadouri cu anumite branduri sau produse ale unor companii mari, pentru a evita procesele. Fotografiile pot fi postate până pe 5 ianuarie 2014 și vor exista 12 câștigători, deciși pe 10 ianuarie și anunțați pe blogul HTC. Din păcate observ că România nu se număra printre țările în care se aplică acest concurs, dar poate că regulile de aici se vor schimba.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×