HTC intră pe piața sistemelor auto, caută specialiști În domeniu

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.714 ori
<b>HTC intră pe piața sistemelor auto, caută specialiști În domeniu</b>După ce am aflat că HTC a depășit Nokia la capitolul capital de piață, iată că taiwanezii doresc intrarea într-un nou segment de produse. Dacă în urmă cu un an, tabletele HTC erau la nivel de speculație, ei bine peste un an am putea avea pe...

După ce am aflat că HTC a depășit Nokia la capitolul capital de piață, iată că taiwanezii doresc intrarea într-un nou segment de produse. Dacă în urmă cu un an, tabletele HTC erau la nivel de speculație, ei bine peste un an am putea avea pe piață sisteme de infotainment auto ale aceliasi companii.

Dovada implicării în segmentul auto este un job postat pe site-ul HTC, conform căruia compania caută un director de dezvoltare în segmentul Automobile pentru America de Nord. Ne imaginăm o consolă auto HTC interconectată la perfecție cu un super telefon precum HTC Sensation și suntem încântați de perspectiva unei interfațe de bord auto în stilul lui HTC Sense.

Un cuvânt greu de spus îl vor avea producătorii de automobile care se vor alătura inițiativei HTC și aici bănuim o ușoară afiliere din partea brandurilor asiatice, dacă ar fi să speculăm puțin. Pe când un Nissan cu sistem informațional produs de compania taiwaneză?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×