Orange colaboreaza cu Apple, pentru lansarea lui iPhone

1.289 ori
<b>Orange colaboreaza cu Apple, pentru lansarea lui iPhone</b>Zvonurile din seria "Cine va lansa iPhone in Europa" au inceput din nou sa fie de actualitate, datorita unor rapoarte din Franta, conform carora Orange a castigat "cursa" distribuitorilor telefonului de la Apple. Zvonurile au fost alimentate de o stire...

Zvonurile din seria "Cine va lansa iPhone in Europa" au inceput din nou sa fie de actualitate, datorita unor rapoarte din Franta, conform carora Orange a castigat "cursa" distribuitorilor telefonului de la Apple.

Zvonurile au fost alimentate de o stire din versiunea online a celebrei publicatii Le Figaro. Aceasta sugera ca iPhone ar putea fi lansat prin intermediul France Telecom in reteaua mobila Orange, imediat dupa conferinta Apple din Paris, la finalul lunii septembrie. Sursele oficiale din cadrul Orange au refuzat sa comenteze in legatura cu informatiile oferite de Le Figaro .

Ne asteptam ca Apple sa colaboreze cu o serie de operatori europeni, pentru a-si vinde terminalul in exclusivitate in tarile alese pentru lansarea lui iPhone in acest an. In ciuda a numeroase zvonuri, nici un operator nu a fost inca subiectul unei confirmari pentru lansarea europeana a celui mai asteptat telefon mobil al anului. Banuim ca va mai trece cel putin un an pana vom vedea un iPhone si in Romania, pana atunci magazinele locale fiind probabil invadate de noile terminale Nokia si Sony Ericsson.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×